Bianca Prins

Wie ben ik

Ik heb al sinds ik het me kan herinneren problemen met mijn darmen. Ik had maar 2 keer in de week ontlasting en altijd een opgeblazen gevoel en vaak hoofdpijn.

Om een betere stoelgang te krijgen was ik altijd bezig met mijn voeding en zorgde ik voor voldoende beweging. Via de huisarts kreeg ik allerlei middelen voorgeschreven om mijn darmen op gang te houden, maar op de natuurlijke manier stagneerde het. Op een gegeven moment weet je ook niet beter en gaat het bij je leven horen.

Na een aantal darmspoelingen is er een wereld voor mij open gegaan. Ik heb sindsdien een regelmatige stoelgang en ik heb geen last meer van een opgeblazen gevoel. Ik voel me energiek en hoef mijn leven niet meer aan te passen aan mijn darmen.

Een nieuwe uitdaging was geboren. Het doorgeven van mijn eigen goede ervaring.

Ik heb de opleiding voor Colonhydrotherapie in Amerika gedaan. En vervolgens verschillende scholing in Nederland.

Opleiding en nascholing

Colonhydrotherapie                                        – Mind Body Naturopatic Institute

Libbe Device Training                                     – Mind Body Naturopatic Institute

HBO Anatomie-Fysiologie-Pathologie                – Academie Sagho

Homeopathie-Fytotherapie-Orthomoleculair      – Academie Sagho   (inzicht)

Parasitologie en Mg lab advies                        – Drs. S. van As

Zout, mineralen en metalen                            – Stichting Appel&ei

Metamorfose massage                                   – Balans&Vitaliteit

AFP rondom microbiologie darm                     – Conventina Academie

Brandbestrijding & ontruiming                        – NIBHV

Bedrijf hulpverlening + EHBO                        – ReNsH’Cue

Voor informatie of een reservering voor een behandeling neem