De Therapie

Waarom colon hydrotherapie

Er wordt u uitgelegd wat de bedoeling is en daarna laat ik u even alleen zodat u zich kunt installeren op de spoelunit. U ontdoet zich van de onderkleding en neemt plaats op de unit en dekt zichzelf af met een handdoek. Door middel van een canule ( steriel verpakt en voor eenmalig gebruik ) die u inbrengt in uw anus, stroomt het water straks bij u naar binnen. De canule is nog geen centimeter dik en daar voelt u niets van. Wanneer u zichzelf heeft geïnstalleerd drukt u op de bel. Ik leg uit hoe de machine werkt en wat precies de bedoeling is. Als alles duidelijk is verlaat ik de kamer weer en kunt u beginnen.

Zodra u voelt dat de darmen vol raken ( het aandrang gevoel ), perst u het water er weer uit. Ondertussen loopt er weer nieuw water naar binnen, dus de in en uitvoer loopt langs elkaar heen. Als u er een beetje aan gewend bent laat u steeds meer water naar binnen lopen zodat de darm steeds hoger wordt gereinigd. U kunt mij ten alle tijden vragen om begeleiding door op de bel te drukken. Wanneer u de voorkeur aangeeft, bij u te blijven is dat natuurlijk ook geen probleem.

Tijdens dit hele proces kunt u best wat koud worden, dus raad ik aan warme bovenkleding te dragen en warme sokken. Verder beschik ik ook over warmte zakken die u op uw buik kunt leggen. Dit kan helpen als er kramp optreedt. Het is belangrijk om tenminste 2 uur van.

Colon Care Center Hoorn gespecialiseerd in darmspoelingen

Waarom colon hydrotherapie

Colon Care Center Hoorn gespecialiseerd in darmspoelingen

Wat is colon hydrotherapie

Colon Care Center Hoorn gespecialiseerd in darmspoelingen

Wie heeft er baat bij colon hydrotherapie

Voor informatie of een reservering voor een behandeling neem